Weer een inspirerende middag achter de rug in het Noord-Veluws Museum, de signeersessie was een succes! Het is voor mij iedere keer weer een genoegen om kennis te mogen maken met mensen die van mijn werk genieten. Om heel eerlijk te zijn zit ik het liefst achter mijn tafel aan mijn tekeningen te werken, de enige drukte om mij heen het vliegverkeer bij de voederplank. Maar juist omdat ik teken om de natuur aan anderen te laten zien werkt het erg motiverend om te horen dat mijn tekeningen gewaardeerd worden.

It was another inspiring afternoon at the Noord-Veluws Museum, the signing was a great success! It is such a pleasure getting to know people who enjoy my artwork. To be honest my favorite thing to do is to be in my studio and work on my paintings; the only crowd near me consists of birds taking turns at the birdfeeder. But since I paint to show others the beauty in nature it is so motivating to hear that my work is appreciated.

Do you receive the Marjolein Bastin newsletter?

Be the first to know about new releases, specials and unique Marjolein Bastin content!

Almost Done...Please check your email to confirm your subscription. Thank You!

Pin It on Pinterest

Share This
Accessibility